Voor meer informatie
klik op een van de
onderstaande disciplines

Elsman Bouw BV
Middelweg 6c
5253 CA Nieuwkuijk
Nederland
T. +31 (0)73-511 71 75
F. +31 (0)73-511 21 49
E. info@elsman.eu
I. www.elsman.eu

Over Elsman Bouw

Elsman Bouw BV maakt onderdeel uit van Elsman Group BV. Elsman Group is een internationaal opererend adviesbureau dat actief is binnen het topsegment van de glastuinbouw, de boomkwekerij en aanverwante bedrijfstakken.

Elsman Bouw BV is onafhankelijk, deskundig en heeft jarenlange ervaring in de glastuinbouwsector. Wij begeleiden u bij uw (ver)bouwplannen van zowel uw kas, bedrijfs- en kantoorruimtes. Hierbij zullen uw wensen en behoeften altijd centraal staan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw gewenste project ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.
Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de glastuinbouw en communiceren op een transparante, pragmatische wijze. Hierdoor heeft u als cliënt te allen tijde inzicht in de status van de voortgang van uw project.

Elsman Bouw bepaalt, in goed overleg met u, welke begeleiding het beste bij u past. Dit is uiteraard afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring. Uiteindelijk kiest u er als cliënt voor of u alleen voor een bepaald onderdeel wilt worden begeleid of voor bijvoorbeeld een complete projectbegeleiding. Elsman Bouw BV geeft u begeleiding op maat.